Renorex, specialist in vloerwerken in Sint-Truiden

Vloerwerken
Renorex biedt een breed gamma aan soorten vloerwerken

Renorex is een allround renovatiebedrijf met een team van 8 ervaren vakmannen. Wij zijn jouw betrouwbare partner als het gaat om vloerwerken, inclusief tegelwerken, laminaat en parket. Met onze expertise en ons vakmanschap zorgen wij voor een prachtige vloer die de basis vormt voor jouw interieur.

Of je nu op zoek bent naar een strakke en moderne tegelvloer, de warmte van een laminaatvloer of de elegantie van een parketvloer, wij hebben de juiste oplossingen voor jou. Ons ervaren team zal samen met jou de mogelijkheden bespreken en adviseren over de beste vloerkeuze voor jouw specifieke wensen en behoeften.

vloerwerken, vloer, vloerder, parket, houten vloer, houten vloerwerken
tegelwerken, tegels, tegelzetter, tegel
Tegelwerken

Voor tegelwerken bieden wij een scala aan opties, variërend van keramische tegels tot natuursteen en mozaïek. Wij zorgen voor een professionele plaatsing, waarbij we rekening houden met de technische vereisten en esthetische aspecten. Of het nu gaat om een vloer in de keuken, badkamer of andere ruimtes, wij zorgen voor een duurzame afwerking.

laminaat, vloerwerken, vloerder
Laminaat

Laminaatvloeren zijn een populaire keuze vanwege hun veelzijdigheid en onderhoudsgemak. Wij bieden een ruim assortiment aan laminaatvloere in verschillende stijlen en kleuren. Ons team zorgt voor een nauwkeurige installatie, waarbij we streven naar een perfect gelegde vloer die eruitziet als echt hout, maar de voordelen van laminaat biedt.

parket, vloer, vloerwerken, vloerder, houten vloer, parketvloer
Parket

Parketvloeren stralen elegantie en tijdloze schoonheid uit. Wij werken met hoogwaardige parketmaterialen en zorgen voor een vakkundige plaatsing en afwerking van jouw parketvloer. Of je nu kiest voor massief parket, samengesteld parket of visgraatpatronen, wij zorgen voor een perfect gelegde vloer die jarenlang meegaat.

vloerwerken, vloeren, vloerder, vloer, parket, houten vloer, houten vloeren
Duurzame en kwalitatieve vloerwerken

Bij ons staat kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Onze vakmensen hebben oog voor detail en streven naar een perfect resultaat. Wij zorgen voor een vloer die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en duurzaam.

Ben je op zoek naar ervaren vloerders in Sint-Truiden en omgeving? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen bespreken we jouw wensen, bekijken we de mogelijkheden en stellen we een renovatieplan op maat op. Vertrouw op ons ervaren team en geniet binnenkort van een prachtige vloer die jouw interieur transformeert.

Ontdek onze realisaties